تاریخ و عبرت

۱۲ تیر روز سکوت شبکه های ضد ایران

خیلی احمقانه به نظر می رسد که، عده ای فکر می کنند، اروپا و آمریکا نگران وضعیت مردم ایران باشند . کشورهای رو سیاه در تاریخ هیچ موقع نمی توانند نگران مردم کشوری در حال توسعه باشند.

امتیاز کاربر: اولین نفر باشید !

۱۲ تیر روز سکوت شبکه های ضد ایران

۱۲ تیر سالگرد حمله به عمد و وحشیانه و کفتار گونه ی ناو آمریکایی به هواپیمای مسافربری ایرانی می باشد، کاری که فقط چنگیز خان مغول و دیگر خون خوارهای جهان در طول تاریخ انجام دادند. البته آمریکا با حمله اتمی به ژاپن روی چنگیز خان مغول و تیمور لنگ را سفید کرد………

کد خبر: ۹۷۰۴۱۳۰۱

شبکه ها و رسانه های ضد ایرانی (نه ضد انقلاب) خفه شدند!!

قابل توجه سست عنصر هایی که هم دوست دارند آویزان آمریکا باشند و هم کوروش دوست هستند! کوروشی که دنیا در برابر عظمت حکومت او سر خم کرده بود! 

دوست عزیز، آویزان بودن خط مشی کوروش کبیر نبوده ، لطفا خودت رو نچسبون ….

۱۲ تیر سالروز سقوط هواپیمای مسافربری ایران توسط ناوگان متجاوز آمریکادر دوازدهم تیرماه ۱۳۶۷ شمسی برابر با سوم ژوئیه ۱۹۸۸ میلادی، هواپیمای مسافری ایرباس ایران که از بندرعباس عازم دُبی بود، بر فراز آب های خلیج فارس و در نزدیکی جزیره “هنگام” مورد هجوم یگان های دریایی متجاوز آمریکایی مستقر در آب های خلیج فارس قرار گرفت و سقوط کرد.

جالب اینجاست که هیچ‌کدام از خدمه ناو وینسنس تحت پیگرد قرار نگرفتند؛ حتی ویلیام راجرز فرمانده ناو جنگی آمریکا در پایان خدمت خود مدال شجاعت گرفت و به درجات بالاتر ارتقا یافت!

۱۲ تیر روز سکوت شبکه های ضد ایران

مختصری از واقعه تلخ تاریخ ایران :

سوم ژوئیه ۱۹۸۸ و در جریان جنگ عراق و ایران، یک جت مسافربر ایرانى از نوع ارباس ـ ۳۰۰ (پرواز ۶۵۵) در آسمان خلیج فارس بر اثر سوم ژوئیه ۱۹۸۸ (۱۲ تیرماه) و در جریان جنگ عراق و ایران، یک جت مسافربر ایرانى از نوع ارباس ـ ۳۰۰ (پرواز ۶۵۵) بر فراز آبهای ایران در آسمان خلیج فارس بر اثر اصابت موشک سرنگون شد و همه ۲۹۰ تن سرنشینان آن جان باختند. موشکى که این هواپیما را سرنگون ساخت از رزمناو آمریکایى « وینسنس» مستقر در خلیج فارس که نفتکش های کویتی را بدرقه می کرد پرتاب شده بود. این ناو که کاپیتان «ویل راجرز» بر آن فرماندهی می کرد دو موشک به سوی هواپیمای ارباس شرکت هواپیمایی ملی ایران (هما) پرتاب که یکی از آنها به هواپیما اصابت کرده بود. ارباس «ایران ایر» پرواز ۶۵۵ که از تهران و از طریق بندرعباس عازم امارات بود در ده کیلومتری ناو آمریکایی و در آبهای ایران، به خلیج فارس افتاد. اجساد بسیاری از سرنشینان هواپیما در سطح آب به دست آمد و این، نشانه آن بود که هواپیمای مسافربر ایران پس از اصابت موشک، در آسمان منفجر و چند قطعه شده بود. رونالد ریگان رئیس جمهوری وقت آمریکا اقدام ناو «وینسنس» را یک عمل دفاعی و قابل درک اعلام کرده بود و در عین حال گفته بود که از تلفات غیر نظامیان متاسف شده است. ۳۶ تن از مسافران هواپیما خارجی بودند: ۱۳ اماراتی، ده هندی، شش پاکستانی، شش یوگوسلاویایی و یک ایتالیایی. در میان مسافران ۶۶ خردسال وجود داشت.

۱۲ تیر روز سکوت شبکه های ضد ایران

آیا این حمله عمدی نبوده!؟

از دیدگاه امیر دریادار دوم ناصر سرنوشت، از فرماندهان عملیات مروارید و فرمانده عملیات جمع‌آوری اجساد قربانیان حادثه، تشخیص یک هواپیمای مسافربری از هواپیمای نظامی برای یک ناو پیش‌رفتهٔ آمریکایی کار ساده‌ای بود. زیرا رادار ناوشکن‌های موشک انداز، به سامانهٔ I.F.F (مخفف Interrogating Friend and Foe) که توانایی تشخیص نوع هواپیمای درحال پرواز، اعم از خودی یا غیرخودی و جنگی یا غیر جنگی را دارند؛ مجهزند.ضمن این‌که هواپیماهای جنگی، حین پرواز از رادار استفاده می‌کنند و از نوع رادار کنترل آتش هواپیما، می‌توان جنگی یا غیرجنگی بودن هواپیما را تشخیص داد.به‌علاوه، دو موشک به طرف این هواپیما شلیک شده بود که یکی از آن‌ها به بال و دیگری به دم هواپیما اصابت کرد؛ درحالی که برای هدف قراردادن یک هواپیمای جنگنده، یک موشک کافی است. به‌نظر وی، آمریکایی‌ها عمداً این دو موشک را شلیک کردند تا هیچ اثری از هواپیما باقی نماند.

۱۲ تیر روز سکوت شبکه های ضد ایران

بهروز مدرسی، خبرنگار و دارندهٔ مدال طلای بالاترین ساعت پرواز در طول جنگ ایران و عراق، معتقد است: در قدیمی‌ترین سامانهٔ ضدهوایی که در ناوهای آمریکایی به‌کار رفته‌است، یعنی سامانهٔ کنترل آتش هاک، این توانایی وجود دارد تا اگر یک هدف، تهدیدی برای ناو نداشته باشد، آن را از رنج شلیک خارج کرده و یک هدف دیگر را برای اصابت انتخاب کند؛ اما شلیک دو موشکِ استانداردِ ضد هواییِ مارکِ ۶۰ به سوی یک هدف غیر مؤثر، معنایی جز کشتار ندارد. از سوی دیگر، خدمهٔ ناو می‌توانستند با شلیک توپ‌های ضد هوایی برد بلند، خلبان را از تجاوز به حریم ناو آگاه کنند اما آن‌ها به این دلیل که که قصد سرنگونی هواپیمای مسافربری را داشتند، این کار را نکردند.او در واکنش به مستندی که نشنال ژئوگرافیک برای غیرعمدی جلوه دادن سرنگونی هواپیمای ایرانی ساخته بود، می‌نویسد:اما نکته‌ای که مستند نشنال جئوگرافیک هم نتوانسته آن را توجیه کند، اهدای مدال شجاعت به فرمانده ناو وینسنس آن هم پس از آنکه مشخص شد وی یک هواپیمای مسافربری را مورد هدف قرار داده است [بود].حتی اگر روایت آمریکایی‌ها دربارهٔ علت انهدام هواپیمای شماره ۶۵۵ را بپذیریم و این اقدام را «غیرعمدی» بدانیم؛ آیا فرماندهی که با سلسله اشتباهات فنی و نظامی و تشخیص اشتباه جان ۲۹۰ را گرفته‌است، شایسته تقدیر است؟

۱۲ تیر روز سکوت شبکه های ضد ایران

جمع‌آوری اجساد قربانیان

عملیات جمع‌آوری اجساد قربانیان با بسیجِ کلیهٔ امکانات منطقهٔ یکم دریایی ارتش (بندرعباس) به‌همراه اعزام ۸۰ تَن غواص، دو فروند ناو (ناوهای تنب و لاوان)، دو فروند هواناو و چهار فروند بالگرد، بلافاصله پس از واقعه آغاز شد. بعد از جمع‌آوری اجساد، سریعاً جمع‌آوری قطعات هواپیما آغاز و جعبهٔ سیاه آن نیز پیدا شد. این دو عملیات به صورت شبانه‌روزی و در مجموع به‌مدت ۵۲ روز انجام گرفت. دلایل زیر باعث طول کشیدن عملیات شده بود:دمای هوا در طول روز، به بیش از ۵۰ درجهٔ سانتی‌گراد می‌رسید.قطعات اجساد به‌دلیل باقی ماندن در آب ورم کرده و حتی درتابوت جا نمی‌شدند و مسئولین ناچار شدند تا برای انتقال آن‌ها، از برانکاردهای توری استفاده کنند.به‌دلیل اصابت موشک دوم، ضمن پرتاب شدن مسافران به بیرونِ هواپیما، پوست سر و بدنِ آن‌ها کَنده و گوشت بدن اکثر آن‌ها نیز تکه‌تکه شده و در نهایت قطعات متلاشی شدهٔ بدن آن‌ها در سطح وسیعی از دریا شناور شده بود.حاضرین در عملیات هم، با صحنه‌های بسیار دل‌خراش و تکان دهنده‌ای روبرو می‌شدند. مثلاً، تکه‌های بدن مسافران بی‌گناه به دست و بدن غواصان می‌چسبید. شدت دل‌خراش بودن این صحنه‌ها طوری بود که بعضاً خبرنگارانی که تحمل مشاهدهٔ چنین صحنه‌هایی را نداشتند، دوربینشان را رها کرده و صحنه را ترک می‌کردند.در نهایت تنها پیکر و قطعات بدن ۱۷۸ نفر از ۲۹۰ مسافر هواپیما پیدا شد.

۱۲ تیر روز سکوت شبکه های ضد ایران

مشخصات فرمانده ناو :

نام: ویلیام سی راجرز سوم(William C. Rogers)

لقب: ویل

محل تولد: فورت‌‌ورث (Fortworth)، ایالت تگزاس

محل خدمت: نیروی دریایی آمریکا

سال‌‌های خدمت: ۱۹۹۲-۱۹۶۵

درجه: ناخدافرماندهی‌‌ها: ناو یو.اس.‌‌اس کاشینگ(DD-985)ناو یو.اس‌‌.اس وینسنس (G-49)گروه‌‌های آموزش‌‌های رزمی تاکتیکی نیروی دریایی

نبردها: عملیات ارنست ویل

مدال‌‌ها: نشان لیاقت

مدال شایسته خدمت

مدال تمجید خدمت مشترک

نشان روبان خدمت رزمی

مدال اعزامی نیروی دریایی

مدال اعزامی نیروهای مسلح

۱۲ تیر روز سکوت شبکه های ضد ایران

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا