دسته‌بندی نشده

چرا پولدار نمی شویم؟

چرا هرچه تلاش می‌کنیم «پولدار» نمی‌شویم؟
برای بسیاری از ما سوال است که چرا هرچه تلاش می‌کنیم، پولدار نمی‌شویم؟ کجای کار ما اشکال دارد که نمی‌توانیم مانند برخی افراد زندگی بدون دغدغه و عاری از بدهکاری داشته باشیم؟ شاید جواب این سوال در اشتباهات خود ما نهفته باشد.
به‌ نقل از پایگاه اینترنتی باجتینگ، اگر دنبال دلایل پولدارنشدن خود هستید و نمی‌دانید چرا با این‌همه کار و تلاش همچنان هشتتان گروی نهتان است، احتمالا یک یا همه اشتباهاتی را که در ادامه به آنها اشاره می‌کنیم، مرتکب شده‌اید. این اشتباهات قادرند هرکسی را با هر درآمدی، در مسیر ثروتمندشدن، از پای در‌آورند.

006

 

بدهکار هستید

بدهی، یکی از بزرگ‌ترین حفره‌های موفقیت مالی است. هر فردی به‌ راحتی بدهکار می‌شود و به محض گرفتارشدن در این دام، ده‌ها سال از عمرش را باید صرف صاف کردن این بدهی‌ها کند. فراموش نکنید که هیچ خریدی ارزش این را ندارد که تمام عمر خود را صرف تصفیه بدهی‌های آن کنید. بنابراین دوری‌گزیدن از بدهی، به معنای سود بسیار است. شاید بهتر باشد به جای آنکه خود را اسیر هزینه‌های کمرشکن یک جشن باشکوه عروسی کنید، یک جشن کم‌هزینه بگیرید و در عوض بقیه عمر خود را بدون استرس بدهی‌های کمرشکن، با لذت سپری کنید. قطعا یک سال دیگر سرکردن با خودروی قدیمی ارزش آن را دارد تا در فرصتی مناسب‌تر، خودروی دلخواهتان را خریداری کنید. زندگی بدون بدهی، ارزش صبرکردن را دارد.

بودجه‌بندی ندارید

بدون بودجه‌بندی، محال است بتوانید به موفقیت مالی دست یابید. همین امروز بنشینید و با خودتان کل هزینه‌های زندگی را حساب و کتاب کنید و سپس با نگاهی عمیق‌تر و دقیق‌تر ببینید کدام‌یک از هزینه‌ها را می‌توانید حذف کنید. به محض اینکه یک بودجه‌بندی دقیق طرح‌ریزی کردید، تمام هزینه‌های خود را تحت‌نظر داشته باشید تا مطمئن شوید به این بودجه‌بندی وفادار مانده‌اید.

پس‌انداز نمی‌کنید

پس‌انداز برای آینده یک ضرورت است. شما باید دست‌کم به اندازه هزینه‌های ۳ تا ۶ ماه خود پس‌انداز داشته باشید تا در مواقع بحرانی به کمک شما بیاید. همچنین به طور مستمر باید پولی را برای اهداف بلندمدت خود پس از بازنشستگی، هزینه‌های تحصیل فرزندان یا خرید خانه، کنار بگذارید. اگر شما برای این موارد پس‌انداز نکرده‌اید ممکن است برای جبران این هزینه‌ها دیر یا زود دچار بدهی شوید.

شم خرید ندارید

آیا جزو آن دسته از افرادی هستید که دست به خریدهای هیجانی و احساسی می‌زنند؟ آیا بدون آنکه واقعا به چیزی نیاز داشته باشید تحت تاثیر تبلیغات اقدام به خرید آن می‌کنید؟ تمامی این رفتارها تلاش‌های شما را در راه افزایش ثروت، نقش بر آب خواهند کرد. بهتر است یاد بگیرید که تشخیص دهید آیا به یک وسیله نیاز دارید یا فقط می‌خواهید آن را خریداری کنید. همچنین سعی کنید در هنگام خرید یک جنس به یک فروشگاه بسنده نکنید و اجناس و قیمت‌های سایر فروشگاه‌ها را نیز با هم مقایسه کنید. در صورت امکان، خریدهای پرهزینه‌ را در یک لیست انتظار ۳۰ روزه قرار دهید تا مطمئن شوید این خرید از روی نیاز است، نه از روی احساس. ضمن اینکه می‌توانید سر فرصت آن وسیله را با قیمتی مناسب‌تر پیدا کنید.

سبک زندگی پرخرجی دارید

اگر آدم ولخرجی باشید و عادت داشته باشید پول خود را به دم گاو بزنید، افزایش درآمد و حقوق هیچ کمکی به پولدار شدن شما نمی‌کند، مگر آنکه در سبک زندگی خود تغییر ایجاد کنید. به جای آنکه اضافه‌حقوق و پاداش را دلیل موجهی برای افزایش هزینه‌های خود قلمداد کنید، این پول را برای سرمایه‌گذاری و پس‌انداز استفاده کنید تا به اهداف پس‌اندازی خود نزدیک شوید.

بیمه نیستید

اگر از پوشش بیمه‌ای مناسبی برخوردار نیستید، در واقع با پول خود بازی خطرناکی می‌کنید. پرداخت مبلغ اندک ماهانه برای حق بیمه، در هنگام وقوع حوادث ناخواسته، ارزش بسیاری پیدا خواهد کرد. پس سعی کنید از قرارگیری در زیر چتر حمایتی بیمه‌ای مناسب برای مواردی چون بیمه عمر، سلامت، خودرو، خانه و حوادث، مطمئن شوید. گرچه امیدواریم هیچ وقت نیاز به استفاده از آن نداشته باشید اما اگر روزی ناچار به استفاده از بیمه شدید، آن وقت خدا را شاکر خواهید بود که تحت پوشش بیمه هستید.

منبع: «اقتصادنیوز»

Show More

Related Articles

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back to top button