بهداشت فردی و محیطتوصیه های پزشکی

با علائم سرماخوردگی در خانه بمانیم

با علائم سرماخوردگی در خانه بمانیم

کد مطلب : ۹۸۱۲۲۱۰۳

در این روز های کرونایی چرا با علائم سرماخوردگی باید در خانه بمانیم؟

فواید اجتماعی و اقتصادی قرنطینه افراد مشکوک برای مبارزه با ویروس کرونا.

مطالعه ای توسط دانشکده بهداشت عمومی جانز هاپکینز بلومبرگ تایید کرده است که زمان تکثیر ویروس Covid-19 در بدن انسان حدود ۵ روز است و بعداز آن با علائم خفیفی خود را نشان می دهد که همانند علائم سرماخوردگی می باشد.

شناخت دوره کشت و تکثیر یک بیماری برای کنترل شیوع آن بسیار مهم می باشد. دوره کشت و تکثیر زمان بین قرار گرفتن ارگانیسم بیماری زا و بروز علائم در میزبان است.

بخوانید : فرمان رهبری برای مبارزه با کرونا

دوره کشت و تکثر بیماری ها متفاوت است. به عنوان مثال، آنفولانزا دوره ای بین یک تا سه روزه دارد، در حالی که ابن زمان در بیماری سرخک بین نه تا دوازده روز می باشد.

آخرین مطالعه بین ۱۸۱ مورد تایید شده از Covid-19 که مورد بررسی قرار گرفته نشان داده است مه دوره متوسط کشت و تکثیر Covid-19 حدود ۵.۱ روز است.

این مطالعه نشان داده که ۹۷.۵ درصد از افراد آلوده به Covid-19 طی ۱۱.۵ روز علائم اصلی این بیماری را بروز می دهند.

لازم بذکر است که مطالعات فوق به این معنی نیست که فرد مبتلا بلافاصله بعد از ۵ روز علائم اصلی بیماری کاملا واضح باشد، بلکه موجب می شود در این شرایط کنونی شخصی که علائم سرماخوردگی دارد، در دوره قرنطینه دو هفته ای قرار بگیرد که مانع از شیوع بیماری و انتقال آن به دیگران گردد.

جاستین لوسلر ، نویسنده ارشد این تحقیق و مطالعه توضیح می دهد : 

بر اساس تجزیه و تحلیل ما از داده ها، توصیه فعلی همان ۱۴ روز قرنطینه منطقی می باشد، اگر چه ممکن است در برخی از افراد این دوره کمی طولانی تر بشود.

این تحقیقات تایید می کند که اقلیت بسیار کمی وجود دارد که دوره آنها بیش از ۱۴ روز باشد. 

این مطالعه تخمین می زند برای هر ۱۰،۰۰۰ فرد آلوده ، حدود ۱۰۱ نفر بعد از ۱۴ روز علائم ایجاد می کنند. همچنین یاد آور می شود مسئولین کشوری باید بدانند که هزینه اجتماعی و اقتصادی این قرنطینه بسیار کمتر از عدم شناسایی فرد مبتلا می باشد.

در برخی از موارد که ریسک بالایی به ابتلا دارند بهتر است دوره قرنطینه بیش از ۱۴ روز باشد. مانند کارکنان مراقبت های بهداشتی که در معرض مستقیم Covid-19 بدون پوشیدن تجهیزات محافظتی لازم قرار داشتند.

جاناتان بال ، استاد ویروس شناسی مولکولی از دانشگاه ناتینگهام ، اظهار داشت که مطالعات تکثیر ذاتاً مشکل می باشد، زیرا تشخیص دقیق در رابطه با قرار گرفتن شخص با عامل عفونی بسیار سخت است. بنابر این فرضیات تردیدی راجع به زمانی که شخص در ابتدا در معرض قرار گرفته ، ایجاد می کند.

بازدید نمایید : جلوگیری از بیماری های واگیردار در ساختمان

توجه به این نکته ضروری است که دوره تکثیر Covid-19 در بدن بیمار با دوره ای که این فرد یک عامل مسری باشد، متفاوت است. مدت زمان قرار گرفتن در معرض ابتلا به عفونت غالباً به عنوان دوره نهفتگی بیماری گفته می شودو این می تواند کوتاه تر از دوره تکثیر در فرد بیمار باشد.

بنابرین ممکن است فردی هیچ علائمی نداشته باشد و در عین حال بیماری را سرایت دهد، که این یکی از مشکلات اصلی فراگیری Covid-19 می باشد.

در حالی که مرحله علامتی یک بیماری اغلب به عنوان قابل انتقال ترین مرحله شناخته می شود، مثلا وقتی فرد مبتلا سرفه می کند.

شواهد موجود در این مطالعه جدید وجود دارد که نشان می دهد دوره نهفتگی Covid-19  کوتاه تر از دوره تکثیر آن در بدن فرد مبتلا است، اما دقیقاً مشخص نیست که یک فرد آلوده در مرحله انکوباسیون بدون علامت چقدر مسری است.

Ball اظهار داشت: “همانطور که ​​بنظر می رسد شواهد کمی وجود دارد که نشان دهد دوره قرنطینه یا انزوا ۱۴ روزه مناسب نباشد .” “همچنین ، شواهدی مبنی بر اینکه افراد می توانند ویروس را به طور روتین در دوره بدون علامت منتقل کنند ، بسیار اندک است.”

چرا با علائم سرماخوردگی در خانه بمانیم

تحقیقات جدید در مجله Annals of Medicine داخلی منتشر شد.

منبع نیو اطلس

 

امتیاز کاربر: اولین نفر باشید !
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا