تاریخ و عبرت

تسهیلات ۷۰ میلیاردی برای خرید ۵ هزار سکه

تسهیلات ۷۰ میلیاردی برای خرید 5 هزار سکه !!

کدخبر : 97052801

به نظر بنده آقای سراج اگر نام این فرد را اعلام نکنید، شما هم شریک جرم هستید. شاید هم اشتباه می کنم.

امیرمؤمنان علی علیه‌السلام پس از دریافت خبر موثق از خیانت «ابن هَرمَه» مسئول اقتصادی بازار اهواز، به ابن رفاعه، حاکم اهواز، نامه‌ای کوتاه ولی در نهایت شفافیت و قاطعیت نوشت. ترجمه نامه این است:

با دریافت نامه من، فوراً ابن هرمه را از مسئولیت بازار عزل کن؛ به‌خاطر حقوق مردم، او را زندانى کن و همه مردم را از عزل و بازداشتش با خبر نما؛ تا اگر شکایتى دارند، اعلام کنند. این حکم را به همه کارکنان دولتی ابلاغ کن تا سیاست مرا بدانند. در این کار، نسبت به ابن هرمه نباید غفلت و کوتاهی شود و الاّ نزد خدا هلاک خواهى شد و من نیز به بدترین وجه تو را از مسئولیت عزل می‌کنم؛ و تو را به خدا پناه مى‌دهم از این که در این کار کوتاهى کنى.

اى رفاعه! روزهاى جمعه او را از زندان بیرون آر و پس از نواختن سى و پنج ضربه تازیانه بر او، وی را در بازار بگردان؛ تا اگر کسى از او شکایتى داشت و شاهد آورد، شاکی و شاهدش را سوگند بده؛ آنگاه حق او را از مال ابن هرمه بپرداز؛ سپس دست بسته و با خوارى او را به زندان برگردان و برپایش زنجیر بزن؛ تنها برای اقامه نماز زنجیر را از پایش در آر و اگر براى او خوردنى و نوشیدنى و یا پوشیدنى آوردند، مانع نشو؛ ولی به کسى اجازه ملاقات با او را نده تا راه فرار از تعقیب و مجازات را به او بیاموزد و اگر به تو گزارش رسید که کسى در زندان چیزى به او آموخته که مسلمانى از آن ضرر مى‌بیند، آن‌کس را مى‌زنى و زندانى مى‌کنى تا توبه کند و از عمل خود پشیمان شود.

اى رفاعه ! همه زندانیان را براى هواخوری به حیاط زندان بیاور، غیر از ابن هرمه را؛ مگر آن که بر جانش بیمناک باشى که تنها در این صورت به او هم با زندانیان دیگر اجازه هواخوری بده. اگر توان بدنی دارد هر سى روز، سى و پنج شلاّق بر بدنش مى‌زنى؛ جریان امور را گزارش کن و حقوقش را قطع کن. جانشین او را نیز معرفی کن.

و تَحَفَّظْ مِنَ الاْعْوانِ، فَاِنْ اَحَدٌ مِنْهُمْ بَسَطَ یَدَهُ اِلى خِیانَه اجْتَمَعَتْ بِها عَلَیْهِ عِنْدَکَ اَخْبارُ عُیُونِکَ اکْتَفَیْتَ بِذلِکَ شاهِداً، فَبَسَطْتَ عَلَیْهِ الْعُقُوبَهَ فى بَدَنِهِ، وَ اَخَذْتَهُ بِما اَصابَ مِنْ عَمَلِهِ، ثُمَّ نَصَبْتَهُ بِمَقامِ الْمَذَلَّهِ، وَ وَسَمْتَهُ بِالْخِیانَهِ، وَ قَلَّدْتَهُ عارَ التُّهَمَهِ

از یاران و یاوران برحذر باش؛ اگر یکى از آنان دست به خیانت دراز کند و مأموران مخفى تو بالاتفاق خیانتش را گزارش نمایند اکتفاى به همین گزارش تو را بس باشد؛ و او را به جرم خیانت کیفربدنى بده؛ و وى را به اندازه عمل ناپسندش عقوبت کن؛ و سپس اورا به مرحله ذلّت و خوارى بنشان؛ و داغ خیانت را بر او بگذار؛ و گردنبند عار و بدنامى را به گردنش بینداز.

تسهیلات ۷۰ میلیاردی

فردی برای توسعه کشور تسهیلات دریافت می کند و با آن پول اقدام به خرید سکه می کند ! 

از لحاظ شرع دین اسلام ، چگونه این فرد را باید مجازات کرد؟

همه چیز مبهم ، سر در گم ، پیچیده و جوری بیان می شود که هیچ کس متوجه نشود اصل ماجرای فساد چه بوده .

چرا امام حسین باید قربانی دین اسلام شود، ولی مفسدان که همانند زالو بر پیکر ایران افتاده و سرمایه این مملکت را می مکند، می بایست برای حفظ آبروی آنها، آبروی نظام اسلامی برود؟

آقای قاضی سراج من آدم خنگی هستم، متوجه نشدم این فساد به چه صورت انجام شده. آیا می توانید توضیحاتی بیشتری برای افرادی مثل من بدهید و مجازات این فرد را بیان نمایید؟

لازم بذکر است که من یک بیمار خاص هستم که هر روز باید حدود 20 قرص بخورم، جالب است بدانید بیمه تامین اجتماعی آمار یک عدد قرص مصرفی من رو دارد و حتی یک روز زودتر نمی تواند از داروخانه قرص تهیه کنم !! قرصی که بصورت آزاد هر ورق آن که شامل 10 عدد قرص است 3 هزار تومان ارزش دارد!

70 میلیارد ریال تسهیلات بابت خرید 5 هزار سکه

تسهیلات ۷۰ میلیاردی

خبرگذاری صدا و سیما :

کل ماجرایی که توسط قاضی سراج بابت فساد 7 میلیاردی اعلام شد :

اخطار به خریداران سکه با منشأ غیرقانونی؛

تسهیلات ۷۰ میلیاردی ، صرف خرید ۵ هزار سکه

رئیس سازمان بازرسی کل کشور به آن‌هایی که با پول‌های با منشأ غیر قانونی سکه خریداری کرده اند هشدار داد و گفت: باید این سکه‌ها را پس دهند.

قاضی ناصر سراج در مصاحبه تلفنی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما افزود: تعدادی از حساب های افرادی را که سکه ثبت نام کرده بودند ، بررسی کردیم که یکی از این افراد 471 حساب ، دیگری 410 حساب و نفر سوم نیز 393 حساب داشت.
وی گفت: یکی از این افراد 72 میلیارد ریال از بانک برای اجرای 4 قرارداد تسهیلات گرفته بود که 70 میلیارد ریال را صرف خرید 5 هزار سکه کرد.

قاضی سراج افزود: از آنجا که این پول باید در اجرای آن 4 قرارداد هزینه می شد ، خرید این 5 هزار سکه خلاف قانون بود وبا پیگیری های ما  این فرد 5 هزار سکه را پس داد و پولی را هم که به بانک داده بود ، دریافت کرد و 40 کیلو طلا به نفع دولت شد که تفاوت قیمت آن با قیمت الان شاید دو تا سه برابر باشد.

رئیس سازمان بازرسی کل کشور گفت : به همه کسانی که با پول های با منشأ غیر قانونی سکه خریداری کرده اند اخطار می دهیم که سکه هایشان را پس دهند در غیر این صورت منتظر برخورد ما باشند.

من فقط از این متن این رو برداشت می کنم، کسانی که با رانت و یا با پارتی یا کلاهبرداری و دروغ توانستند پولی جور کنند تا سکه بخرند، بیان سکه ها رو پس بدن و پولشون رو بگیرن !!

عجب مجازات سختی!!!

شاید صدا سیما بخشی از این گزارش را سانسور کرده باشد، حتما مجازاتی برای این فرد در نظر گرفته شده .

 

تسهیلات ۷۰ میلیاردی

امتیاز کاربر: اولین نفر باشید !
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا